La Casa del Habano The Hague

We bouwden een complete webshop met meer dan 300 producten

De opdracht

01/05

Voor La Casa del Habano The Hague hebben we een compleet vernieuwde webshop gemaakt op basis van het WordPress framework in combinatie met WooCommerce. De oude website voldeed niet aan de wensen van nu. Je kunt nu gemakkelijk online de beste Cubaanse sigaren, accessoires en gifts kopen. Op zowel via desktop als mobile – aan iedere gebruiker is gedacht. Dankzij custom url’s en uitgebreide SEO optimalisatie scoort de website hoog in Google.

La Casa del Habano The Hague is een unieke en prachtige sigarenwinkel met een walk-in humidor gevuld met een imposante collectie Cubaanse sigaren. De rokerslounge achterin wordt steeds vaker de ‘huiskamer’ van de binnenstad genoemd. Medewerkers van winkels op de Plaats, uit de Hoogstraat en het Noordeinde nemen (vast en zeker; goede) klanten, die een sigaar willen roken, daar graag mee naar toe. Bekijk de website op LCDH-TheHague.com.

Het ontwerp

02/05

De nieuwe website is gebouwd op het geprezen WordPress CMS en werkt samen met WooCommerce voor een optimale web experience.

La Casa del Habano The Hague

Mobiele ervaring

03/05

De nieuwe website is responsive, ontworpen voor al je apparaten. Bovendien is La Casa del Habano te installeren als webapp.

De klant

04/05

“La Casa del Habano Den Haag is een mooie sigarenwinkel. Met een walk-in humidor, gevuld met een indrukwekkend grote collectie van vooral sigaren uit Cuba, maar ook uit andere landen. Daarom zijn we extra blij met de website die we door Netbird hebben laten maken.”

Yvonne – Storemanager

De resultaten

05/05

28%

MEER UNIEKE BEZOEKERS

52%

BEZOEKT DE SITE MOBIEL

16%

MEER ONLINE SALES

Geïnspireerd?

Maak direct een afspraak of bel 070 4500 545